Consultancy

Bent u op zoek naar consultancy op maat? Onze consultants hebben diversiteit aan bagage met zich mee mogen nemen door de jaren.

Ervaring en goed functioneren zijn dan ook de basis onderdelen die wij adviseren in een functioneel consultant. Wij zoeken deze specifiek voor u uit en komen met de kandidaat, die exact overeenkomt met uw organisatie. Kandidaten met een breed terrein van organisatieontwikkelingen en juiste bedrijfsvoeringen op het gebied van HRM. Komen enkel in ons bestand!

Onze consultants

Consultant Michaël

Één van onze enthousiaste consultant Michaël, komt graag met u in contact om alle mogelijkheden te bespreken omtrent Human Resource Management projecten.

Consultant Pedro

Onze duizendpoot Pedro lacht veel en is onze grote trots binnen Andriessen en Visser. Bent u op zoek naar een goede consultant die eens bij u een bak koffie komt drinken? Neem dan vrijblijvend contact op met Pedro!

Andriessen en Visser consultants hebben een diversiteit aan kennis en zo ook allen een eigen invalshoek. Bij ons bent u gegarandeerd van een goede consultant in de volgende achtergronden: human resource, organisatie ontwikkeling, werving en selectie, coaching en interim-management. Neem ook eens vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden.